«КАСТИВА» ООД


Предмет на дейност: 

 • Доставка на комплексна палета технические средства для автоматизации
 • Комплексни инженерингови проекти: от проектиране, изработка на табла, разработка на приложен софтуер до внедряване, обучение и пуск
 • Комплексные браншови решения для стандартизированных вакуумных систем для энергопотребления, захарна и хартиена промышленности, химия

Партньорство: 

 

 • Kastiva КАСТИВА е официален представител на BEKHOFF за България. Beckhoff реализуют платформу для автоматизации на основе РС- и EtherCAT-базирана техники для управления. Спектърът от продукти обхващи основы направления Индустриальные РС, входные / исходные модули и компоненты для поливи мрежи, задвижка оборудования и софтуер для автоматизации. За всевозможными направлениями, предлагающими продукты линии, можно указать единые компоненты или средства управления в системе управления. Философия на Beckhoff «Новая технология автоматизации» представляет собой универсальные и браншовские ориентиры решения для управления и автоматизации, которые используются в различных приложениях, от ЧПУ, управляемой машини для интелигентно управления на сгради.

   Към сайта на фирмата »

 • KastivaКАСТИВА e официален сертифициран партньор на СИМЕНС  за процесна техника. Във фирмата работят специалисти с познание и дългогодишен опит в областта на контролно-измервателната апаратура. Много от проектите ни са реализирани с най-модерни технически средства от СИМЕНС. Ние предлагаме завършен цикъл: от проектиране, доставка, настройка и внедряване, до обучение на потребителя. В световен мащаб Сименс е една от най-големите компании в областта на електрониката и електротехниката. Компанията предлага иновативни технологии и know-how на клиенти в 190 страни в целия свят. Създадена преди повече от 160 години, Сименс е водеща в секторите, в които е фокусирано портфолиото на компанията , а именно индустрия,   енергетика и здравеопазване. КАСТИВА работи съвместно със сектор Индустрия на СИМЕНС, водещ световен доставчик на иновативни  продукти и решения за фармацефтична, минна и други видове индустрии.

   Към сайта на фирмата »

 • Kastiva КАСТИВА е официален представител на Elmo Rietschle за България. Марката Elmo Rietschle е резултат от обединението на световноизвестните компании Elmo Technology и Rietschle под шапката на концерна Gardner Denver, световен лидер за сгъстен въздух, вакуум и трансфер на течности. С повече от 150 години опит компанията Gardner Denver и нейните марки са спечелили доверието на клиенти от цял свят.

   Към сайта на фирмата »

 • Kastiva КАСТИВА е официален представител на NASH за България. Gardner Denver Nash е основана през септември 2004 година като подразделение на Gardner Denver. Gardner Denver Nash предлага вакуумпомпи и компресори с воден пръстен, както и специфични инженерингови системи за приложение в химическа индустрия и петрохимия, топлоелектрически централи и производство на хартия, при обработка на хранителни продукти, околна среда, минната индустрия и обработката на отпадни води и много други приложения. Gardner Denver Nash има производствени мощности в Германия, Холандия,САЩ, Бразилия, Китай, Сингапур и Австралия. Сервизните центрове са близо до клиентите по целия свят.

   Към сайта на фирмата »

 • Kastiva КАСТИВА е официален представител на ARCA за България. През 1917 година в Швеция Рагнар Карлстед разработва оригиналния патент за системата дюза-преграда. Тази иновация ускорява индустриалното развитие на целия бранш. Една година по-късно следва основаването на компанията ARCA Regulator AG в Швеция, а през 1922 година и в Берлин.След втората световна война, през 1949 година фирмата е основана наново като ARCA Regler GmbH в Германия, Тьонисфорст близо до Дюселдорф от д-р инж. Лудвиг Касперс и Адолф Паулзен.  През 1970 година ARCA се разраства с втори завод в Щротцбуш близо до река Мозел. Международните активности на ARCA започват средата на осемдесетте години с основаването на ARCA Controls Ltd. в Индия като смесено дружество с Forbes Marshall. 1987 стартира успешното сътрудничество със SAM YANG Comprehensive Valve Co. Ltd. В Южна Корея като второ смесено дружество. През 1990 ARCA започва разработката на световно разпространен патент за интегрирани и интелигентни задвижки на вентилите. Технически иновации, документирани чрез многобройни патенти, характеризират компанията още от нейното създаване. През 1994 е договорено сътрудничеството с von Rohr Armaturen AG в Швейцария и Von Rohr ARCA BV в Холандия. 1995 ARCA стъпва на китайския пазар с първи лицензиран партньор. Разрастването продължава и през 21 век: така през 2000 година към ARCA Flow Gruppe се присъединява FELUWA Pumpen GmbH с високо качествени помпи за транспортиране на медии с твърди частици, а една година по-късно и WEKA AG, известен швейцарски производител на крио-вентили и измервателна техника за ниво. 2002 се полагат основите на кооперирането в пласмента и сервиза за японския пазар с TOA Valve в Осака. В същата година стартира и сътрудничеството за международен пласмент и сервиз на линеарни регулиращи вентили с METSO Automation.  Най-младият член на ARCA Flow Gruppe е ARTES Valve & Service GmbH в Берлин, която се присъединява през 2004 и разширява портфолиото на групата.

   Към сайта на фирмата »

 • KastivaКАСТИВА е официален представител на Woehrle  Stromversorgungssysteme за България. Wöhrle Stromversorgungssysteme конструира, произвежда и продава повече от 25 години висококачествени и надеждни захранващи системи за индустриално приложение както и в областта на информационните технологии. Иновациите и реализирането на нови, специализирани идеи е съществен признак на гъвкавата фирмена структура, ориентирана изцяло към икономическата и технологична полза за клиентите. Дългият опит и познание дават възможност наред със стандартните системи да бъдат разработвани индивидуални и специализирани решения с най-високи изисквания към технология и качество. Продуктовата гама обхваща индустриални захранващи модули, DC-USV-системи и  USV-съоръжения.

   Към сайта на фирмата »

Kastiva

Увеличьте производителността на Вашите металообработки машини с технологическими процессорами от Beckhoff

Все виды производственной деятельности и эффективности могут быть рассмотрены на основе разработанных успешных концепций техники. PC-базираното управление, което е на разположение производителя на машината, ее модульный набор от инструментов для автоматизации, който е прецизно мащабируем по отношению к производителям. TwinCAT картографира всички необходими технологий като PLC, CNC, анализ и свързаност в обща софтуерна среда. За пълния текста  натиснете ТУК .