АК ПЛАСТРОНИК АД


 
teletek

АК ПЛАСТРОНИК АД

 Адрес:

5004 Велико Търново 
ул. Сан Стефано 32
Телефон: +359(62)612320, 612356
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.aqplastronic.com

Ръководител:
Емил Николов

Година на основаване:
1969 година


Брой служители:
126


Предмет на дейност:

Произвежда - електромери, статични, монофазни с LCD дисплеи или с механични броячи от сериите Карат Дигитрон и Карат Мехатрон; - информационни системи за отчитане на електропотребление; - електронни касови апарати с фискална памет; - електронни таксиметрови апарати; - електронни тахографи; - електрически табла за електромери за монтаж на открито; - разработка и производство на разнообразна инструментална екипировка за шприц- и щанцформи за собствени нужди и по поръчка на външни клиенти; - шприцване на пластмасови изделия за нуждите на собственото производство както и по заявка на външни клиенти. Производство и търговия с електронни изделия – касови апарати с фискална памет, електронни везни, електронни безконтактни брави, механични и цифрови електромери.

 

AQ

Обичаме предизвикателствата

Разговор с г-н Емил Николов изпълнителн директор на „АК Електрик“ АД гр. Радомир и „АК Пластроник“ АД гр. Велико Търново

- Как свързахте професионалният си път с AQ GROUP AB (Швеция) и как се разви той?
Започнах професионалното си развитие през 2000 година в предприятието „Електрик“ АД гр. Радомир, като маркетинг специалист. През 2002 година осъществихме първият контакт с AQ Group АВ. Последва една година преговори за кооперирано и съвместно сътрудничество в производството и развитието. През 2004 година беше регистриран „АК Електрик“ като юридическа единица,като фирма, неотменна част от процеса на вливане и преустройство между „Електрик“ и „АК Електрик“. След изкупуване на акциите от AQ Group станах изпълнителен директор на „AК Електрик“ АД. От 2002 година до сега работя като ръководител на AQ Electric и съм съпричстен към целия процес на развитие и израстване на предприятието. Тук съм от началото на трудовият ми стаж. За пълния текст натиснете 
 ТУК. 

AQ

 25 години AQ Group, Швеция: 25 години непрекъснато развитие.

На 1 ноември, 2019 г., в „АК Електрик“ АД, тържествено беше отбелязана 25 годишнината от създаването на AQ Group, Швеция.

В Деня на народните будители, на празненството присъстваха както служителите на „АК Електрик“ АД, така и гости от бизнеса и представители на държавната власт.

В хладния ноемврийски ден, в 15:00 часа, поляната пред административната сграда се изпълни с желаещи да се повеселеят и да отпразнуват годишнината от създаването на групата, част от която е и нашата компания. За пълния текст натиснете  ТУК.