Роботизацията, автоматизацията и 3D принтирането представиха бъдещето на индустрията в Интер Експо Център

Участниците в MachTech & InnoTech Expo 2019 демонстрираха възможностите на съвременните технологии. Четири дни, изпълнени с представяне на машини за индустрията от последно поколение, ползотворни бизнес контакти, интригуваща съпътстваща програма и визии за бъдещето на индустрията. В този дух протече 11-ото издание на международния бизнес форум MachTech & InnoTech Expo 2019. От 15 до 18 април в четири изложбени зали на Интер Експо Център най-мащабното издание на форума от създаването му досега създаде професионална платформа за сектора на металообработката и индустриалните технологии.

За повече информация натиснете ТУК


 

3D принтиране с биополимер - материализирайте въображението си

От началото на 2015 г. ХЕРЦ ГмбХ откри собствено производство на нишка за 3D принтери, голям дял от което е именно PLA. На пръв поглед - встрани от дейността на ХЕРЦ ГмбХ, която над 55 години е специалист в оборудването за заваряване и термична обработка на пластмаси, това е естествен процес на разширяване производството на пластмасов добавъчен материал за заваряване, в което унгарският офис на ХЕРЦ има дългогодишен опит. Производствената база е позиционирана в унгарския офис, недалеч от Будапеща. Всичко от суровината до лабораторните тестове е подчинено на идеята: Високо и константно качество!

За повече информация натиснете ТУК


 

GF Machining Solutions пионер в технологията за високоскоростно фрезоване (HSM)

GF Machining Solutions: всичко за вас!

Когато единственото, от което се нуждаете е всичко, добре е да знаете, че има една компания, на която можете да разчитате за цялостни решения и услуги. От машини за електроерозийна обработка (EDM) на световно ниво, лазерно текстуриране и адитивно производство до първокласни фрези и вретена, инструментална екипировка, автоматизация и софтуерни системи - всичко това подкрепено с ненадминато по качеството си обслужване на клиентите. Чрез нашите технологии AgieCharmilles, Microlution, Mikron Mill, Liechti, Step-Tec и System 3R ние ви помагаме да подобрите своята работа и да увеличите конкурентните си преимущества. GF Machining Solutions

За повече информация натиснете ТУК


K 2019- водещо световно изложение

K 2019, което ще се проведе от 16 до 23 октомври, е напълно разпродадено още преди изтичането на крайния срок за записване. Регистрирани са над 3200 изложители от над 60 страни. Отново преобладават компаниите от Европа, предимно от Германия, Италия, Австрия, Швейцария, Франция, Холандия и Турция, както и от САЩ. В същото време К ясно отразява промените на световния пазар: броят и площите на азиатските компании от няколко години поддържат постоянно високо ниво. Със силно представяне са най-вече Китай, Тайван, Индия, Япония и Южна Корея. Разнообразието и интернационалността на компаниите гарантират, че основните теми на индустрията – преди всичко енергийната, ресурсната и материалната ефективност – ще се разглеждат заедно с темата за специални сегменти.

За повече информация натиснете ТУК


 Мултитехнологична свързаност от Rexroth

Bosch Rexroth демонстрира колко лесно може да се свържат CNC контролни системи с umati и OPC UA. Компанията разчита на отворени стандарти, децентрализирани IoT решения в CNC системите, хидравликата и линейната техника. Чрез разширени софтуерни функции на системата MTX за CNC, Rexroth свързва всички машини и процеси във фабриката на бъдещето. Като най-доброто решение на пазара, той поддържа до 250 CNC оси в 60 канала на хардуер за управление и едновременно интерполира до осем оси на канал. Цифровият близнак, който е интегриран в MTX и разполага с виртуален контролен сървър, може да отключи практически безкрайни възможности за симулация за задвижвания, PLC, CNC и виртуални инструменти.

За повече информация натиснете ТУК


 "БЕЗ аварии" – как правилно да поддържаме индустриални съоръжения и сгради?

За първи път в България ще се проведе специализираният международен форум "БЕЗ аварии" (14-15 ноември 2019, в "Гранд Хотел Пловдив".

Организаторите от Виа Експо привличат вниманието на индустрията и общините към тази актуална тема. Фокусът ще бъде поставен върху правилната поддръжка на инсталации и сгради, която осигурява рентабилност и ефективност на производството, елиминира неблагоприятни последствия за живота на хората и околната среда, спестява непредвидени разходи.

"БЕЗ аварии" ще представи също така успешни цялостни стратегии и добри практики за адекватни действия в случай на инциденти. Участниците ще имат отлична възможност да:

∙ повишат своите знания

∙ обменят професионален опит

∙ създадат ползотворни бизнес контакти с инвеститори, експерти, потенциални клиенти и партньори

Към кого е насочено събитието?

Представители на различни индустрии, работещи в областите: архитектура, строителство, електротехника, отоплителни инсталации, машиностроене, автомобилна индустрия, транспорт, металургия, водоснабдяване и канализация, хидротехнически съоръжения, химическа и фармацевтична индустрия; дървообработване, телекомуникации, фармация, хранително-вкусова промишленост, фасилити мениджмънт, енергетика, газови и петролни компании, производство на пластмаси. Основни акценти в конферентната програма и изложбената част:

∙ Конструкция и поддръжка на индустриални съоръжения ∙ Проектиранe, поддръжка, укрепване на сгради - нови технологии и материали

∙ Действия и оборудване за намаляване риска от аварии и пожари

∙ Програми за финансиране Ако имате ново решение в тази област или искате да повишите своето ниво на информираност, станете част от "БЕЗ аварии".

За повече информация Брошура Конференция Изложбена част Организатор: Виа Експо – www.viaexpo.com