Роботизацията, автоматизацията и 3D принтирането представиха бъдещето на индустрията в Интер Експо Център

Участниците в MachTech & InnoTech Expo 2019 демонстрираха възможностите на съвременните технологии. Четири дни, изпълнени с представяне на машини за индустрията от последно поколение, ползотворни бизнес контакти, интригуваща съпътстваща програма и визии за бъдещето на индустрията. В този дух протече 11-ото издание на международния бизнес форум MachTech & InnoTech Expo 2019. От 15 до 18 април в четири изложбени зали на Интер Експо Център най-мащабното издание на форума от създаването му досега създаде професионална платформа за сектора на металообработката и индустриалните технологии.

За повече информация натиснете ТУК


 

3D принтиране с биополимер - материализирайте въображението си

От началото на 2015 г. ХЕРЦ ГмбХ откри собствено производство на нишка за 3D принтери, голям дял от което е именно PLA. На пръв поглед - встрани от дейността на ХЕРЦ ГмбХ, която над 55 години е специалист в оборудването за заваряване и термична обработка на пластмаси, това е естествен процес на разширяване производството на пластмасов добавъчен материал за заваряване, в което унгарският офис на ХЕРЦ има дългогодишен опит. Производствената база е позиционирана в унгарския офис, недалеч от Будапеща. Всичко от суровината до лабораторните тестове е подчинено на идеята: Високо и константно качество!

За повече информация натиснете ТУК


 

GF Machining Solutions пионер в технологията за високоскоростно фрезоване (HSM)

GF Machining Solutions: всичко за вас!

Когато единственото, от което се нуждаете е всичко, добре е да знаете, че има една компания, на която можете да разчитате за цялостни решения и услуги. От машини за електроерозийна обработка (EDM) на световно ниво, лазерно текстуриране и адитивно производство до първокласни фрези и вретена, инструментална екипировка, автоматизация и софтуерни системи - всичко това подкрепено с ненадминато по качеството си обслужване на клиентите. Чрез нашите технологии AgieCharmilles, Microlution, Mikron Mill, Liechti, Step-Tec и System 3R ние ви помагаме да подобрите своята работа и да увеличите конкурентните си преимущества. GF Machining Solutions

За повече информация натиснете ТУК